Aqua Magic

1
Distracție și momente magice la primul parc acvatic din Moldova cu 10% reducere numai cu EduCard.

Aqua Magic este locul perfect unde poţi petrece frumos timpul alături de prieteni dragi şi familie.

Restaurante şi terase: pentru că ai nevoie de energie ca să te distrezi, Aqua Magic îţi oferă mai multe posibilităţi de a servi masa sau de a consuma băuturi răcoritoare.

Te poţi bucura de soare relaxîndu-te pe șezlongurile special aranjate în jurul bazinelor. Toate  sezlongurile îţi stau la dispoziţie în mod gratuit pe toată perioada zilei.

Tuturor vizitatorilor parcului le sunt puse la dispoziție vestiare dotate cu încuietoare unde puteţi să lăsaţi în siguranţă lucrurile de preţ ori cele pe care nu doriţi să le luaţi cu DVS.

Îți punem la dispoziție o parcare cu o capacitate de 140 de locuri, unde vei putea fi sigur că maşina ta este în siguranţă. Aqua Magic este situat chiar în apropierea capitalei la o distanţă de doar 14 km, lăngă localitatea Sociteni şi are o suprafaţă de 25.000 m2, poate găzdui peste 3000 de persoane.

Aflîndu-vă aici veţi observa că nu mai doriţi să părăsiţi Aqua Magic-ul şi asta deoarece adrenalina garantată de sistemele de topogane cu piscine de aterizare, create special pentru copii cu personaje din poveşti, dar şi topogane pentru adulţi, Water PlayGround, Space BowlMultislide, River Ride, Mega Pipe, şi un teren de volei de plajă. 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

one × 2 =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general