Black CHOCOLATE Karaoke

1
O seară plină de distracție acum și cu 7% reducere doar cu EduCard!

La black CHOCOLATE KARAOKE nu trebuie să veniți singuri, căci întotdeauna astfel de ocazii sunt mai frumoase cînd sunteți alături de prieteni! Alături de noi te poți trezi din amorțeala veșnică, îți poți dezactiva butonul de snooze și poți afla cum trebuie să îți trăiești cel mai bine clipele vieții.

 black CHOCOLATE KARAOKE este astfel conceput încît își dorește să fie unul dintre cele mai bune cluburi din Chișinău și în acest sens combină din plin relaxarea cu socializarea și distracția. Viața urbană nocturnă reprezentînd un important punct de distracție pe harta cluburilor de karaoke. Această locație este combinația ideală dintre un karaoke deosebit și un club în care distracția este asigurată.

Dacă ziua se poate savura cafeaua într-o atmosferă cu muzică în surdină și o atmosferă liniștită, odată cu apusul soarelui, lucrurile în black CHOCOLATE KARAOKE se schimbă nițeluș pentru ca liniștea din timpul zilei face loc unui mediu propice pentru dans și voie bună. În club se vor auzi vocile numeroaselor formații în vogă la momentul actual, dar se va lăsa loc ascultării!

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

14 − 4 =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart