Paintball Club “68 caliber”

0
Cu EduCard primeşti 10% reducere la un joc de Paintball!

De la introducerea sa în anii 80′, paintball a devenit un fenomen internațional. Entuziaștii au format echipe, au întemeiat ligi și au organizat campionate ale jocului. Acesta este un sport de întărire a caracterului, în care jucătorii învață despre spiritul de echipă, cîștigă încredere în ei înșiși, dezvoltă abilități de lideri, și se distrează, eliberîndu-se în același timp de stres.

Paintball Club “68 Caliber” a fost fondat în anul 2005 la Chișinău. Orice doritor poate participa în jocurile noastre săptămînale, inclusiv poate intra în echipa clubului. Noi vom fi foarte bucuroși să vă întîlnim în orice zi, clubul este deschis 7 zile din săptămînă. Clubul dispune de 20 echipamente pentru joacă, adică concomitent pot juca pînă la 20 persoane. Este posibilitatea de a mări numărul echipamentelor pînă la 40, dacă veți anunța preventiv cu o săptămînă. Principala activitate a clubului este de a propaga modul sănătos de viață, cultivarea patriotizmului milităresc între tineret, a îndepărta adolescenții din strada, popularizarea paintball ca odihna activa pentru toti doritorii si dezvoltarea echipei sale.

Paintball este un sport interesant, si mai presus de orice, înseamnă distracție! Este o oportunitate de a uita de responsabilitățile cotidiene și de a regăsi gustul distracției. Cînd adrenalina începe să crească nu poți să nu te îndrăgostești de fiorul jocului!

 Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 + eleven =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general