Zbor cu Parapanta

Tandem – parapanta, destinată pentru două persoane – un pilot și un pasager.

Zborul cu parapanta în Republica Moldova

Zboruri tandem, în cele mai pitorești locuri din Republica Moldova.

V-ați visat întotdeauna la Cer și la zboruri?

Sau doar vreṭi să simṭiṭi emoția de zbor liber și experienṭa de neuitat de înălṭime, liniştii și vocii vîntului cîntînd în praștia parapantei.

Modul cel mai sigur și mai rapid de a încerca un zborul liber- este zborul pe un tandem-parapanta.

Ce este asta?

Parapanta este un planor ultra ușor. Tandem – parapanta, destinată pentru două persoane – un pilot și un pasager. Zborul este controlat de un pilot de parapantă profesionist care se află în spate, iar pasagerul într-o suspendare confortabilă dinainte și se bucură de vederi şi senzații noi. Mâinile pasagerului nu vor fi ocupate și el poate trage pe un aparat de fotografiat sau o cameră video vederile deschise în jos. Dacă există curenți ascendenți parapanta poate urca până la nori la mii de metri. Și cel mai important lucru,ridicîndu-se în aer pe parapantă veṭi fi surprinși să aflaṭi că nu există nici o teamă de înălṭimi!

Cît de sigur este tandemul?

Aripile tandemului sunt proiectate cu cel mai înalt nivel de securitate. Ele sunt în mod substanțial independente prăbușirii în zbor și care au un comportament “iertător”. În clubul nostru zborurile se desfășoară doar pe o tehnologie certificată. Fiecare unitate este dotată cu sistem de salvare necesar. Piloții tandemului – sunt cei mai experimentați piloți. Bazat pe acest lucru, putem spune că zbor pe un tandem –este tipul cel mai sigur de zbor.

Ce haine sunt necesare pentru zboruri?

Haine sportive rezistente la vînt, adidași sau cizme înalte de munte. Veți avea nevoie de haine călduroase, pentru că la înălțime e destul de frig. Cizmele înalte care țin glezna vă vor proteja picioarele în timpul aterizării.

Zborurile se vor petrece în următoarele localități:

1. Anenii Noi( Troița Nouă)

2. Orheiul Vechi (Tribujeni, Butuceni)

3. Dubăsari( Molovata Veche, Molovata Nouă)

Transportarea la locul zborurilor de dorit este a clienților.

Vîrsta nu este limitată.

Copiii sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de adulṭi.

Timp de zbor 10-15 minute.

Preț inițial fără reducere- 20 euro(se achită în lei la cursul zilei).

Repere:

Aparatele foto sau video pot fi luate in aer- se recomandă a fi prevăzute cu o curea de sigurantă pentru a evita scăparea lor. Nu este necesară experiența anterioară, ci doar 5 minute de instruire. Pentru confort și siguranță este recomandat să porți bocanci și o geacă de vînt.

De la copii și pînă la bunici, oricine poate savura adrenalina și plăcerea zborului.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart