Centru pentru Copii ”Sclipici”

1
Dezvoltă și descoperă talentele copilului cu o reducere de 5%!

Centrul de dezvoltare și socializare pentru copii “Sclipici” — un spațiu creat pentru dezvoltarea armonioasă și creativă a copiilor. Centrul își are ușile larg deschise pentru copii de 1-12 ani. Grupele sunt mici — maxim 15 persoane. Prin activitățile desfășurate, centrul oferă oportunități de descoperire și dezvoltare a talentelor copilului. Metoda de instruire nu este atât metodă, cât inspirație — “Reggio Emilia Inspired” — copiii sunt mereu provocați de cadrele didactice să creeze și să descopere răspunsuri la întrebările: “Ce?”, “Când?”, “De ce?”.

Suntem contra utilizării tehnologiilor informaționale în educația și instruirea copiilor. La noi copiii vin să se joace, să-și fac prieteni noi, să ducă un mod sănătos de viață. Sala de activități este dotată cu echipamente care contribuie la dezvoltarea multilaterală a fiecărui copil în parte — mese de oglindă, mese de sticlă iluminate, mese cu nisip uscat și ud, mese pentru jocuri cu apa, plase de țesut cu iarbă, flori sau dantelă etc. Toate activitățile desfășurate sunt în formă de joc. Copiilor li se dă frâu liber pentru a face noi descoperiri, pentru a cunoaște mediul.

Centrul dispune de o curte spațioasă — “Grădina Veselă”. Aceasta oferă copiilor posibilitatea de a se plimba și a se distra la aer curat, curtea fiind amenajată pe centre: bucătărie, lavanderie, nisip, grădinărit, unelte de construit etc.

În cadrul centrului, pot fi organizate diferite petreceri și zile de naștere pentru copii — cu programe stilizate, karaoke pentru copii, proceduri SPA pentru fetițe, jocuri variate etc.

Echipa noastră este mereu la dispoziția copiilor pentru a le oferi clipe de neuitat. Cu “Sclipici” fiecare zi este o adevărată sărbătoare.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

fifteen − 14 =

EduCard
Logo
Login/Register access is temporary disabled