FasTracKids

0
Programul de Dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids cu reducere de 15%!

 Programul de Dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids folosește în educație tehnologii de revoluționare, dezvoltarea abilităților de leader la copii, comunicarea și colaborarea, gândirea critică și gândirea creativă – aptitudini utile pentru ei în viața cotidiană și la școală.

Programul de dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids nu poate înlocui programul de grădiniță. Este conceput cu scopul de a completa și de a îmbogăți cunoștințele acumulate. Copiii învață 12 subiecte diferite, într-o formă distractivă, având posibilitatea să participe la diferite experimente intresante și să călătorească imaginar în diferite țări. Studenții noștri pot descrie cu ușurință structura moleculară a materiei și a planetelor din sistemul solar, studiind economia și originea omului, și multe multe altele. Toate cursurile se desfășoară într-o formă distractivă pentru că studenții noștri au doar 3-7 ani.

Dacă ne dorim  ca copilul nostru să fie îndeajuns de pregătit pentru viață, trebuie să-i insuflăm dragostea pentru învățătură. Filosofia programului de dezvoltare timpurie a companiei FasTracKids începe cu lecțiile destinate în întregime copilului. În cadrul lecțiilor, care au loc cu ajutorul Stației Interactive de Învățare, printr-un dialog interactiv, copiii își descoperă singuri aptitudinilie și talentele, acumulează mai multă încredere în sine, ceea ce este important pentru a participa activ la procesul de învățare. Copiii au posibilitatea de a interacționa cu  profesorul, extinzându-și orizonturile și modul de gândire și de învățare pentru o comunicare mai eficientă.

Cu cât mai rapid îl veți ajuta pe copilul dvs să se atașeze de învățătură, ca de o aventură cu atât mai mult va fi stimulat ca în viață să își atingă pe deplin scopurile propuse.

Bun Venit în Lumea FasTracKids !          

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard! 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

16 − seven =

EduCard
Logo
Login/Register access is temporary disabled