Computer Center DoxyTerra

0
Fii primul în domeniul IT tehnologiilor împreună cu EduCard obții o reducere de 5%!

DOXYTERRA vă oferă:

• Diversitate de produse

DOXYTERRA se impune prin gama extinsă de produse IT, precum și o varietate consistentă de produse digitale audio, foto si video. Distribuitor oficial în Moldova a producătorilor mondiali: ASUS, Logitech, LG, D-Link, Creative, KINGSTON, PQI, TrekStor, GlacialTech, Pentagram, Patriot, Dicota, Ednet, Elecom, Chieftec, Genius, F&D, TDK, Labtec, Razer, AverMedia, EMTEC, Leadtek, InWin, Microsoft, Unitek …

• Servicii

DOXYTERRA oferă clientilor săi soluții complete, flexibile și moderne, nu doar niște produse de sine stătătoare. Aceste soluții presupun atît servicii comerciale și tehnice, pre-vînzare și post-vînzare.

Anii de experiență împreună cu pregătirea tehnică a angajaților și cu resursele alocate reprezintă suportul unei oferte de servicii de calitate și profesionale.

• Servicii financiare

DOXYTERRA oferă soluții de Vînzare în rate pentru persoanele cît fizice atît și juridice, indiferent de mărime, condițiile de eligibilitate fiind deosebit de permisive. Astfel, prin eșalonarea plăților pe o perioadă de până la 24 de rate, bugetul alocat pentru tehnologizare poate crește considerabil.

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 − seven =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general