Éclair – Decor & Lifestyle

0
Decoraţiuni interioare cu 5% reducere la prezentarea EduCard!

În magazinul ECLAIR găsiţi peste 200 de produse pentru casă şi masă, în mare parte din porţelan fin: seturi de tacâmuri pentru desert, cuţite pentru brânzeturi, forme pentru copturi, cutii pentru biscuiţi şi păstrarea diferitelor produse; prosoape pentru ceai, precum şi fâşii de masă; colivii şi carusele care cântă; o gamă specială de arome naturale pentru încăperi, preparate cu grijă din diferite esenţe şi uleiuri naturale.

O gamă specială este cea a caşcavalurilor, Gourmet Cheese, care cred că va avea un mare succes la Chişinău. Platouri, tacâmuri speciale, tocătoare…

Colecția Birds Song este inspirată din ilustrațiile excentrice cu păsări ale anilor ’50, pictate manual și cu o factură fină. Piesele din acest set sunt predestinate deserturilor gustoase și ceaiurilor aromate într-o atmosferă cât mai caldă.

Scarlet Posey este o colecție realizată în culorile focului viu cu buline elegante. Gama roșie are proprietatea să confere accentul final unei bucătării în gamă neutră.

Retro Treats Collection este gama de tacâmuri și accesorii care cuprinde toate cele necesare pentru a te bucura de dulciurile preferate. Inspirat de dineul American al anilor ’50, include, borcane Bon Bon din sticlă, seturi de ceai de după-amiază și borcane pentru înghețată.

English Garden gama proaspătă, cu iz primăvăratic, din porţelan alb şi cu design floral sau al faunei sălbatice care reflectă adevărata minune a grădinii engleze.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Suntem recunoscatori să vă auzim opiniile

Lasa un comentariu

two + 4 =

EduCard
Logo
Accesul la conectare / înregistrare este dezactivat temporar