Magazin materiale de construcție ”Mac-Stro”

0
Compania “Mac-Stro” pune la dispoziția clienților săi materiale de construcție și obiecte sanitare (angro și cu amănuntul).

“Mac-Stro” este afacerea de succes care, începând cu anul 1997, a dezvoltat comerțul angro și cu amănuntul în domeniul materialelor de construcţii, materialelor pentru amenajări interioare și a obiectelor sanitare, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze casa.

“Mac-Stro” este cea mai dinamică companie din domeniu, care pune la dispoziția clienților săi cea mai largă gamă de materiale de constructii, la cele mai mici prețuri din țară:

• Amestecuri uscate, clei pentru teracotă, ciment, nisip,tencuială, ghips;

• Linoleum, laminat, teracotă, lambriuri, accesorii pentru montarea acestora;

• Căzi de baie Kaldewei  (Germania) și Estap (Slovacia), cabine de duș, vicee de tip compact ( Santeri by Roca Group), lavoare cu piedestal, lavoare pentru mobilă, mobila și accesorii pentru baie, robinete (baterii);

• Vopsele hidroemulsie, vopsele email, grund, amorsă, clei PVA, spumă pentru construcții, silicon;

• Plasă rabița, plasă strobi, sărmă zincată, sîrmă arsă.

Pe lîngă procesul de comercializare a materialelor de construcții, “Mac-Stro” se ocupă de producerea amestecului uscat ”Megalit”, cleiului ”Megalit” destinat pentru montarea gresiei și faianței, sîrmei și plasei Rabița.

“Mac-Stro” este distribuitorul oficial și exclusiv al companiei ”Santeri” ( santehnică produsă în Rusia, de către renumitul concern Roca Group), comercializînd angro și cu amănuntul, la cele mai mici prețuri în Chișinău vicee de tip compact ( viceu, rezervor, cerc, armatură), lavoare cu piedestal și lavoare pentru mobilă. De asemenea, îi aparține și dreptul de distribuire oficială a căzilor de baie Kaldewei Germania.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business “Mac-Stro” este cel uman. Angajaţii companiei alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor săi.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 10.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Germania, Rusia, Slovacia, Ungaria, Franţa, Italia, Spania, Polonia şi China.

“Mac-Stro” înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinul nostru. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la “Mac-Stro” într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Produsele pot fi procurate în showroom-ul aflat pe str. Uzinelor, 90 , dar și pe paginile internet-magazinului www.mac-stro.md – la doar un click. 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

2 × 3 =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general