Tandem- fabrica de mobilă

0
Fabrica de mobilă TANDEM oferă o gamă variată de servicii pentru decorul casei tale.

TANDEM – standarde europene și calitate înaltă
Astăzi TANDEM este o fabrică modernă de mobilă, completată cu echipamente din Germania și Italia, pentru fabricarea mobilei de înaltă calitate. În fabrica noastră activează mașini de branduri: Brandt, SCM, Technomax, minimax, echipamente cu mașini controlate de computer.
În proiectele noastre folosim materiale importate de producători europeni: PAL Egger și Kronopol, MDF eco-friendly, foi de PFL, canturi de ABS, PVC, mecanisme Blum, Hettich, Samet. Aceste materiale au cel mai înalt grad a clasei ecologice E1. Materiale non-toxice și care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea DVS. Producem astfel de mobilier, cu o calitate de încredere.

TANDEM – o gamă largă de produse
Oferim o gamă de produse pentru diferite categorii de clienți. Cei care au venit la noi în salon pentru a renova interiorul unei case, oferim un mobilier personalizat la comandă. Realizăm la comandă bucătării, dulapuri, mobilier pentru dormitor, living, hol, mobilier pentru copii, camere de baie, mobilier pentru birouri, recepții, farmacii și hoteluri. Pentru partenerii noștri – producători de mobilă producem fasade din MDF, uși glisante, blaturi din piatra artificială, oferim tăierea PAL melaminat, am lansat în producție o serie de mobilier Korra.

TANDEM – este un parteneriat
Prin alegerea companiei TANDEM ca partener – ve-ți fi mulțumiți. Misiunea companiei TANDEM constă în stabilirea relaţiilor loiale şi deschise cu partenerii şi clienţii noştri. Oferim servicii care schimbă viața spre bine. Noi prețuim cooperarea pe termen lung. Fabricarea mobilei la comandă este o adevărată creație dintre client și profesioniștii fabricii. Scopul nostru este de a înțelege ideile clienților noștri și să le punem în aplicare calitativă.

TANDEM – o echipă tânără și energică
Echipa noastră este formată din sute de profesioniști, specialiști în direcția lor. Este o familie mare și fericită, care nu numai că se poate organiza pentru a lucra împreună, dar, de asemenea și a se odihni. Traininguri, cursuri de perfecționare, sunt înlocuite cu activități distractive, pline de imaginație pentru a ridica nu numai starea de spirit, dar, de asemenea, și de a ridica tonus forței de muncă. Petreceri corporative, picnicuri, evenimente sportive, un joc tradițional de fotbal revigorează echipa noastră, și aduce vacanță in zilele de lucru.

TANDEM – sunt prețurile avantajoase

Prețul rezonabil este punctul forte al TANDEM. Ca producători, putem stabili prețuri flexibile pentru propriile produse. Fiecare client poate conta pe reduceri individuale. Noi efectuăm promoții sezoniere, concursuri ce încurajeazeă clienții noștri regulat și oferim un bonus placut pentru toți vizitatorii.

Vă invităm să vizitați compania noastră, suntem mereu deschiși pentru o cooperare de succes!

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 × 2 =

EduCard
Logo
Login/Register access is temporary disabled