Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Cursuri de contabilitate de la EuroStudii

Cursuri de contabilitate cu profesori contabili cu experienţă, la o reducere de 15% cu EduCard!

15%

   În cadrul companiei noastre se studiază în profunzime contabilitatea de la “zero” pînă la însuşirea specialităţii de contabil, ca apoi să aveţi posibilitatea de a ţine contabilitatea de sinestătător în întreprinderile mici şi mijlocii ale RM.
   Compania EUROSTUDII, întruchipează o echipă de specialişti cu experienţă în domeniul contabilităţii şi administrării întreprinderilor. Întemeiată fiind cu scopul de a pune capăt greutăţilor tinerilor specialişti, care caută un loc de muncă, dar nu se pot angaja din motiv de lipsă de experienţă şi cunoştinţe practice.

   Metodologia noastră de predare este inovatoare. Conţinutul cursului se remarcă prin faptul că partea teoretică este redusă la minim, accentul fiind pus pe ore practice.

   Noi vă oferim un set de materiale didactice ,documente normative şi peste 200 formulare contabile în original, pe care le veţi studia şi completa în cadrul cursului.

 

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

EUROSTUDII

Compania EUROSTUDII, întruchipează o echipă de specialişti cu experienţă în domeniul contabilităţii, limbilor străine şi administrării întreprinderilor. 

http://www.eurostudii.md
EUROSTUDII

Chișinău, bd.Decebal 80
022 632860

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte