Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Salonul de biciclete Giant

Fii cel mai cool între prieteni cu o super bicicletă Giant, o reducere de 7% primești la prezentarea EduCard!

7%

  Ciclismul constituie una dintre cele mai bune opțiuni de a controla stresul și de a menține o bună formă fizică. El poate fi practicat atât de copii, adulți, bătrâni, bărbați sau femei, reprezentând un mod de relaxare și te ajută să îți menții o condiție fizică îmbunătățită și o stare psihică pozitivă. Pentru acest sport ai nevoie doar de o bicicletă și dispoziție bună!

  CompaniaDAAC-Velo Sportvă oferă o gamă largă de biciclete performante de la cei mai renumiţi producători precumGIANT, CUBE, SCOTT. Vă oferim o gamă largă de biciclete pentru diferite categorii: munte, femei, copii, urbane, cursiere şi extremale. Toate bicicletele sunt realizate cu aceeaşi măiestrie, fiind proiectate să reziste în timp şi la utilizarea zilnică, astfel încât Dumneavoastră să vă puteţi bucura de ele un timp îndelungat!

  Compania DAAC-Velo-Sport este cel ai mare distribuitor de biciclete în Moldova. Grija faţă de clienţi este una dintre sarcinile noastre principale. Pentru satisfacerea nevoilor clienţilor Companiei DAAC-Velo-Sport, oferim un nou serviciu de reparaţie – Service Mobil Biciclete. 

   

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

Magazinul de biciclete Giant

Compania DAAC-Velo-Sport este cel mai mare distribuitor de biciclete în Moldova. Compania este reprezentantul oficial al TM Giant, Cube și Shimano.

http://daac-velo.md
Giant

Chișinău, bd.Moscovei 9/1
022 430702

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte