Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Astro Optica

Fii sănătos și frumos cu ochelarii și lentilele potrivite de la Astro Optica beneficiind de o reducere de 10 %!

10%

Alege ochelarii de soare potriviți nu doar în funcție de forma feței, dar și de personalitatea celui care îi va purta! Astro Optica vă propune numeroase modele, diferite branduri renumite, la cel mai bun preț!
RameCerințele modei astăzi sunt tot mai capricioase, dar producătorii menționați sunt întodeauna în pas cu schimbările de stil. La fel și ramelor clasice li se oferă finețea, menită să scoată în evidență trăsăturile dominante de carecter a celui ce le poartă.
Fiecare vizitator poate să-și aleagă oportunitatea sa, deci ceea ce este cel mai potrivit pentru necesitățile și preferințele sale individuale.
Lentile de contact: Pe lângă preferințele estetice a celor ce nu doresc să poarte ochelari, lentilele de contact oferă acuitatea vizuală deplina.La fel ele viziunea periferică, ceea ce oferă o mai mare libertate la șofare, la sport.
Salonul nostru vă oferă lentile de contact de la cele mai renumite brandu-ri din lume: Cooper Vision (Biomedics 38, Biomedics 55, Expression Colors), Johnson&Johnson (Acuvue 2)
Examene oftalmologice: Faptul că salonul nostru propune astfel de produse, precum și consultația specialiștilor competenți și cu experiență, vă asigură încredere pentru calitate și comfort.Tulburările de vedere nu trebuie ingnorate, deoarece se agravează și pot avea un impact negativ asupra calității vieții! Vino acum la Astro Optica și beneficiază de reducere.

Program de lucru:

Luni-Vineri: 9:00-18:00;

Sîmbătă: 9:00-16:00

 

Poți beneficia de reducere doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

Astro Optica

 Astro Optica este o companie care s-a recomandat pe piața Moldovei prestînd servicii de calitate și lucrînd cu marfă de branduri cunoscute. Atenția și profesionalizmul din partea personalului sunt acordate cu mare plăcere,iar gama largă de produse face față chiar și celui mai capricios client.

http://www.astrooptica.md/
Astro Optica

Chișinău,str. Armenească 27B

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte