Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Dinotte Salon

Saltele ortopedice de cea mai înaltă calitate cu o reducere de până la 30% cu EduCard!

5-30%

Somnul reprezintă componenta fundamentală pentru bunăstarea noastră psiho–fizică, pentru a fi eficienți în viața profesională, pentru a fi fericiți emoțional și în armonie cu corpul nostru...
Creată în 1979, Cignus dinotte a cucerit imediat sectorul în cauză graţie unei filozofii originale de analiză a pieţii. A fost una dintre primele întreprinderi din acest sector care a interpretat în mod inovativ produsul saltea, transformîndu-l dintr-un simplu suport pentru odihnă într-un adevărat instrument dedicat „confortului corpului”. Graţie studierii continue a soluţiilor tehnice inovative, a cercetării constante a materiilor prime de calitate înaltă, a creat „sisteme” (saltele + somiere(pat) + perne) tehnologice din ce în ce mai evoluate, dar perfect în sintonie cu principiul de a susţine în mod corect corpul atunci cînd acesta se reface prin somn.
O întreprindere atît de atentă la “bunăstarea corpului” nu putea să nu realizeze o gamă specifică, prezentată în DiNotte Hotels, adresată operatorilor ce se ocupă de ospitalitatea hotelieră.
Clienții acestora, pe zi ce trece, devin mai conștienți și exigenți, doresc să beneficieze, în orice colț al lumii unde nu s-ar afla, de servicii din ce în ce mai bune din punct de vedere al atmosferei şi confortului. Din acest motiv, atenția acordată odihnei și somnului devine mereu mai importantă și descriminantă în succesul structurilor dedicate ospitalității.
- Saltele din Latex, Geoflex, Arcuri independente, Arcuri metalice tradiţionale;
- Perne cu interior în totalitate din latex, cu fulgi de latex, memorie lentă, fibre antialergice;
- Somiere(Paturi) fixe/motorizate, cu carcasă din lemn/fier.

SALTEAUA - Somnul linistit este, garantat prin menținerea unei posturi corecte, chiar în poziție culcată. Această postură va permite muschilor corpului să se afle în poziția cea mai potrivită, care le va permite să obosească cît mai puțin posibil. In plus, utilizarea unei saltele corespunzătoare ajută la prevenirea tulburărilor de la nivelul coloanei vertebrale și discurile spinale. În afară de a fi confortabil, o saltea pentru copii sau maturi trebuie să fie de asemenea, și respirabilă și să scadă presiunea esercitata asupra corpului. Saltelele DINOTTE din linia pentru copii si maturi, au huse detașabile și sunt lavabile în mașină, pentru a asigura igienă și prospețime.

PERNA - De o importanță fundamentală este alegerea pernei care ar trebui să asigure un sprijin bun prin relaxarea musculara si asigurînd alinierea capului cu coloana vertebrală; prin urmare, nu trebuie să fie prea moale altfel capul tinde să "se scufunde" lăsînduse în comparație cu restul corpului, dar nu prea tare, deoarece poate provoca rigidizare muschilor gatului si umerilor.

 

Promotii
Profita acum de ofertele dinotte:
*Saltele dinotte -30% REDUCERE
*Accesorii pentru somn -40% REDUCERE

Beneficiezi de reducere la prezentarea EduCard.

Postează comentariul tău

Dinotte

Timp de 35 de ani de partea inovării!

http://www.dinotte.md
Dinotte Salon

Chișinău, bd. Moscova 2 CC ART CASA

+373 60 09 67 67

Vezi calea către partener
Dinotte, Jumbo

Chișinău, bd. Decebal 23 , CC JUMBO but.115
+373 68 77 74 57

Vezi calea către partener
Dinotte, MOBIMALL

Chișinău, str. Calea Iesilor 91 CC MOBIMALL etajul 2

+373 69 01 69 64

Vezi calea către partener
Reduceri

Teatre

Sorry, there is no available free coupon at the moment.

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte