Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Magazine specializate ”Dufa” și ”MoDeM”

Calitatea ireproşabilă a vopselelor Düfa și MoDeM garantează un succes sigur.

5%

«Düfa» reprezintă marca comercială a companiei germane Meffert AG Farbwerk. «Düfa» este cea mai cunoscută marcă comercială şi are un program de producţie, care numără 30 de grupuri cheie de materiale pentru reparaţie şi finisaj pentru întreg ciclul de lucrări, începând de la pregătire şi restabilire până la ultimul finisaj. Calitatea ireproşabilă a vopselelor Düfa garantează un succes sigur. Este un adevăr, confirmat de nenumărate ori prin certificatele de standarde internaţionale şi naţionale. Controlul calităţii este efectuat de un laborator certificat conform standardelor DIN EN ISO 9001.

«MoDeM» este marca produselor companiei MoDeM, fabricate la întreprinderile concernului german „Meffert AG Farbwerke”, fondat în anul 1947.

Acest brand este prezent pe piaţa Moldovei deja de 5 ani şi include 30 de grupuri cheie de materiale pentru reparaţie şi finisaj pentru întreg ciclul de lucrări, începând de la pregătire şi restabilire până la ultimul finisaj.

Calitatea germană impecabilă a vopselelor MoDeM la preţuri de piaţă accesibile garantează coraportul ideal dintre preţ şi calitate.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

Dufa

Perfectă  calitate germană vopseaua Dufa garantează succesul absolut. Acest adevăr a fost confirmat în mod repetat de certificate de standardele naționale și internaționale care au marcat producția de "Meffert AG».

http://dufa.md
MoDeM SRL

Chișinău, str. Calea Basarabiei 32
Orele de lucru
Luni-Vineri 8.30 - 17.30
Sîmbătă 9.00 - 14.00
022-41-10-26

Vezi calea către partener
MoDeM SRL

Chișinău,str. Mihai Eminescu 30
Orele de lucru
Luni-Vineri 9.00 - 18.00
Sîmbătă 9.00 - 14.00
022-24-33-90

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte