Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Paltoane Vistline

Articolele Vistline sunt produse din stofe italiene.

5%

Compania "Vistline" ocupă poziția de lider în proiectarea, producerea și vânzarea de paltoane pentru dame în Republica Moldova. 

Paltonul de la "Vistline" satisface chiar și cel mai rafinat gust atât toamna și primăvara, cât și în timpul iernii, pentru că paltonul de damă nu este doar un element necesar de haină, care ține cald pe vreme rece, dar, de-asemenea, este o modalitate de auto-exprimare. 

Fiecare doamnă are nevoie de un palton la modă dintr-o țesătură de calitate pe timp de toamnă, iarnă și primăvară. Anume din aceste considerente stilul paltonului trebuie să fie cât mai variat – de la paltoane-fuste romantice din țesături ușoare, poncho și pelerine până la paltoane călduroase împodobite cu blană naturală sau artificială. Specialiștii noștri țin cont de toate aceste tendințe la crearea noilor colecții de paltoane de damă. 

Notați faptul că paltoanele de la "Vistline" sunt confecționate în exclusivitate din țesături de înaltă calitate, naturale și mixte, iar accesoriile bine alese oferă unicitate fiecărui articol. 

O problemă cunoscută este cumpărarea paltonului de damă de mărimea XS sau XXL, însă acest fapt nu mai prezintă problemă pentru Dumneavoastră! ”Vistline” nu va lăsa nici o damă fără atenție – modelele sale variază între mărimea 40 și 60. 

Noi sperăm că v-am convins de faptul că un palton nou de la ”Vistline” este exact articolul de care aveți nevoie pe timp de furtună și pe timp insorit de iarnă. Acest palton vă va proteja de condițiile meteo nefaste datorită calității sale excelente și vă va ridica dispoziția prin eleganța sa.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

vistline

Compania ”Vistline” produce paltoane cu croieli simple, siluete elegante, culori calde. Ingrediente care nu dau greș niciodată. Iar dacă la asta mai adăugăm stofe precum cașmirul și lîna, importate din Italia, rezultatul este condamnat la succes.

http://www.vistline.md
CC Zorile

Chișinău, str. Calea Ieșilor 8, etaj 2
022 47-73-82

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte