Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Centrul de remodelare corporală ”Paradise”

Servicii complexe de remodelare corporală și frumusețe

50%

Centrul de remodelare corporală și frumusețe Paradise este dotat cu aparatură ultra-modernă, și beneficiază de un cadru intim, în care te poți relaxa cu adevărat pentru a te bucura de plăcerea de a fi frumoasă.

Slăbire și Remodelare Corporală

Starea de bine nu este doar apanajul relaxării. Starea de bine izvorăște și din sentimentul siguranței de sine pe care ți-l induce încrederea în imaginea ta. Echipa noastră experimentată de terapeuți este alături de Dumneavoastră pentru a vă îndeplini și acest deziderat.” “Înarmați” cu mîini de aur, produse profesionale specifice tratamentelor corporale și aparatură de ultimă generație, provocăm celulita, toxinele, celulele adipoase și surplusul de grăsime nedorit să iasă din scenă!

Masaj

Masajul de relaxare este cea mai bună metodă prin care poți scăpa de stres și poți dobîndi o stare de bine, dar beneficiile lui nu se opresc aici. Frumusețea ta are foarte mult de cîștigat de pe urma masajului de relaxare. Pentru a fi frumoasă, trebuie să ai o piele sănătoasă și luminoasă. Dar să fim serioase, cîte dintre noi se pot lăuda cu o piele impecabilă? Și chiar dacă ar fi impecabilă, întotdeauna simțim nevoia să îi aducem îmbunătățiri. Ei bine, masajul de relaxare este genial pentru îmbunătățirea aspectului pielii. De ce? Pentru că stimulează circulația sîngelui, permite o mai bună oxigenare a țesutului și conferă un plus de fermitate epidermei. Așadar, dă o șansă masajului de relaxare și vei observa o îmbunătățire senzațională a aspectului pielii.

Frumusețe

Coafor – O rază de frumos ne luminează chipul, este mesajul pe care părul îngrijit și strălucitor îl va transmite pentru tine. Vei străluci așa cum îți dorești și cum meriți, iar secretul că și noi am contribuit la asta va rămîne în salonul nostru.

Manichiură-Pedichiură – Ca și chipul, mîna îți va ascunde sau trăda vîrsta… Lasă-te pe maînile noastre pentru a te răsfăța, iar rezultatul va fi uimitor și eficient.

Cosmetică – Un estetician este ucenicul vrăjitor care pătrunde în secretele chipului tău și îl transformă printr-un ritual virtuos în rezultatul eficient de care ai nevoie.

 

Solar – Atunci când dorim să ne bronzăm rapid şi vremea nu ne permite sau nu putem ajunge la plajă, apelăm la soluţii alternative. Solarul este una din metodele cele mai la îndemână. Efectul este vizibil şi aproape imediat, condiţionat fiind de tipul de piele şi de durata expunerii. Bronzarea la solar diferă de bronzarea naturală prin timpul de expunere şi prin modalitatea de control a razelor UV, tocmai pentru a reduce pericolul de provocare a arsurilor. Dacă pentru un bronz natural sănătos trebuie să stăm la plajă doar dimineaţa până la ora 10:30-11:00 şi după-amiaza după ora 16:00, pentru a ne feri de razele puternice, solariile filtrează razele ultraviolete. De asemenea, bronzatul la solar ne permite o expunere completă iar rezultatul este un bronz mai uniform. În plus, s-a constatat că expunerea la razele UV controlate are un efect pozitiv şi asupra psihicului uman: reduce stările depresive, elimină stresul, relaxează şi acţionează asupra bunei dispoziţii.

 

Centrul ”Paradise” oferă soluții individuale.

Vino si convinge-te. Intimitatea este garantata.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

Paradise

Centrul de remodelare corporală și frumusețe ”Paradise” oferă servicii complexe pentru slăbire și remodelare corporală în mod corect, echilibrat și sigur pentru sănătate.

 

http://paradise.md
Centrul de remodelare corporală ”Paradise”

Chișinău, str. Teilor 5
068725758

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte