Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Rețea de pizzerii ”Corso”

O pizza delicioasă, facută din cele mai proaspete ingrediente şi preparată într-un cuptor cu lemne ce dă o aromă şi un gust de neuitat ! Cu EduCard ai 5% reducere!

5%

Dacă doriți să savurați pizza adevărată vizitați una din cele două pizzerii Corso, din făină de cea ma bună calitate, sos de roşii, mozzarella, legume proaspete şi nu în ultimul rând ingrediente speciale ia naştere cea mai savuroasă şi bogată pizza din oraş. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile şi pretenţiile clienţilor noştri, atât reţete clasice cât şi reţete originale, reţete atent concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Vă garantăm astfel că veţi avea parte de cea mai gustoasă pizza pentru acasă sau la birou.

Atunci când vrei o pizza adevărată merită sa apelezi la Cuptorul cu lemne , ai garanţia calităţii şi al gustului, al seriozităţii şi profesionalismului dezvoltat neincetat în folosul tău.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

Pizza Corso

De mai bine de 3 ani Cuptorul cu lemne  va obişnuit cu cea mai gustoasă pizza. Respectăm tradiţia si coacem o pizza pe vatră lângă lemnele ce ard liniştit, un blat subţire şi pufos, ingrediente atent selecţionate de cea mai bună calitate, o pizza pe gustul tău, deliciosă şi plină de savoare.

http://cuptorulculemne.md
Pizza Corso (Centru)

Chișinău, str. M.Eminescu 17
022 232122

Vezi calea către partener
Pizza Corso (Ciocana)

Chișinău, str. M. Sadoveanu 20/1, CC Family Shopping, et.3

Vezi calea către partener
Reduceri

Teatre

Sorry, there is no available free coupon at the moment.

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte