Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Zbor cu Balonul

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi să zbori? Ia EduCard-ul cu tine și beneficiaza de 7% reducere.

7%

Sentimentul acela confuz că eşti deasupra tuturor, că oamenii sunt mici şi clădirile fără etaje, că privirea ta cuprinde o întindere nelimitată. Senzaţiile acelea amestecate de adrenalină şi siguranţă, curaj şi frică, bucurie şi plăcere, pe care trebuie să le simţi măcar o dată în viaţă. O călătorie deasupra Moldovei cu Balonul de Aer Cald este categoric un punct care trebuie să se regăsească în to do list-ul tău. Fă-ţi această surprinză, depăşeşte-ţi limitele şi cucereşte înălţimi. Sau fă-i această surpriză, câştigă-i sufletul şi întrece-i aşteptările. Transformă wishlistul în to do list, Rezervă bilet şi fii mai aproape de lucrurile care merită făcute măcar o dată în viaţă.

Într-un secol tot mai grăbit și nebun noi vă oferim plăcerea sigură a celui mai romantic zbor.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

Zbor cu Balonul

Zborul cu balonul este o experiență unică, de care îți vei aminti toată viața, la fel ca de prima iubire. În 1783, primii aeronauți începeau o epopee care avea să ducă, în ziua de azi, la zborul spre alte planete.

Un zbor cu balonul poate fi un cadou de neuitat, o petrecere deosebită sau un mod, de nerefuzat, de a o cere în căsătorie.

http://zborcubalonul.md
Zbor cu Balonul

Chișinău, or. Codru, str. Potîrnichei 59
079172992

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte