Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Club de trageri ”Magnum”

Bucură-te de cîteva clipe de relaxare la o partidă de tir cu 5-20% numai cu EduCard.

5-20%

 Chiar dacă nu posedaţi permis de port armă, sau cunoştinţe în domeniu, dar sunteţi curioşi şi doriţi să încercaţi pentru prima dată emoţiile folosirii unei arme adevărate, vă invităm la poligonul de trageri Magnum, unde puteţi beneficia de cele mai bune servicii şi condiţii tehnice.

Pentru a putea efectua o ședința de trageri, o persoana trebuie sa aibă vârsta minimă de 18 ani și să prezinte o carte de identitate valabilă. Persoana care vine cu arma proprie la poligon trebuie să prezinte obligatoriu și permisul de armă în care este înscrisă arma cu care dorește sa tragă. Persoanele care nu dețin permis de armă pot închiria una din poligon.

Toate persoanele care vin în poligon vor fi asistate și îndrumate de un instructor profesionist și autorizat.

Promovarea și cunoașterea disciplinelor de tir sportiv și de agrement. Poligonul dorește prin asta sș reunească pasionații de arme și nu numai.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

Postează comentariul tău

Magnum

 Poligonul de tragere Magnum a fost înfiinţat cu scopul promovării tirului sportiv în Chișinău. Chiar dacă nu deţineţi un permis de port armă sau cunoştinţe în domeniu, dar sunteţi curioşi şi doriţi să încercaţi pentru prima dată emoţiile folosirii unei arme adevărate, vă invităm la poligonul de trageri Magnum.

Club de trageri ”Magnum”

Chișinău, bd. Decebal 99, bl. 6
079 567 927

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte