Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Auto Cinema

10% reducere pentru intrare la AutoCinema!

10%

AUTOCINEMA - este un local minunat, sub cerul liber, unde pe timp de seară, scăpînd de rutina urbană, iubitorii de film, și în special, perechile îndrăgostite, se pot bucura de o atmosferă nemaipomenită. Sistem flexibil de achitare, cadouri, tombole la bilete și abonamente, mini-bar, vă ajută cineaștii să petreceți timpul plăcut și să devină clienții noștri fideli. Un loc pentru automobiliști, cinefili și iubitori.

Acesta este un cinematograf clasic, cu 40 locuri de parcare, transmisia sunetului se face prin frecvență radio, a valurilor personalizabile și unde te poți bucura de sunet de film. Uită-te la un film în mașină unde este foarte confortabil! Poți să stai așa cum dorești, dar este de două ori mai plăcut să vizionezi un film în brațele unei persoane dragi, atmosfera creată din drive-in teatru îți aduce o mulțime de senzații de nedescris, este locul perfect, departe de agitația orașului. Doar în interiorul cinema-mașină există un bar cu gustări clasice, popcorn și băuturi răcoritoare. 

 

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

AutoCinema

Ne dorim să colorăm frumos timpul liber al chișinăuienilor cu filme noi și filme apreciate la nivel mondial pe care ne tot dorim să le revedem.

http://www.autocinema.md
Auto Cinema

Chișinău, str. M.Sadoveanu 42/6, CC Megapolis Mall
068500504

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte