Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Salon de mariaj ”Lady N”

Cele mai frumoase rochii de mireasă cu o reducere de 5-20%!

5-20%

SALONUL DE NUNTĂ «LADY N» - O POVESTE MAGICĂ ÎNTRUCHIPATĂ ÎN REALITATE!

Alegerea ținutei de nuntă – este un pas destul de important, care trebuie neapărat să evite graba. Zgomotul și agitația orașului activ poate deruta de la cursa corectă de creare a imaginii inimitabile a unei prințese fabuloase. Salonul de mariaj «Lady N» este un paradis de liniște, frumusețe și tihnă, în care fiecare viitoare mireasă își poate alege rochia de nuntă din visele sale.

Veți fi plăcut surprinși de interiorul luxuriant și rafinat al salonului nostru, cu oglinzi mari și locație confortabilă pentru recreere.

Diversitatea modelelor de nuntă prezentate, precum și o gamă de prețuri flexibile, sunt menite de a satisface chiar și cele mai exigente mirese. Toate rochiile din salonul «Lady N» sunt realizate din materiale de calitate și decorate cu accente impecabile, cum ar fi broderie decorativă, incrustare cu cristale sau broderie cu mărgele. În rochiile noastre Vă veți simți ferm și confortabil!

Personalul nostru amabil și calificat, Vă va ajuta să creați o imagine fabuloasă  imbatabilă, completînd rochia Dumneavoastră de mireasă cu accesoriile elegante corespunzătoare.  Cu salonul de mariaj «Lady N», ziua nunții Dumneavoastră, se va transforma într-o veritabilă poveste magică ...

 

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

Lady N

Salonul de mariaj "Lady N" vă propune o bogată colecție de cele mai elegante rochii de mireasă.

Salon de mariaj ”Lady N”

Chișinău, str. Ion Creangă 10/1
022 582015

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte