Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Salon de mariaj ”Papilio”

Rochii și accesorii de mireasă cu reducere de 5-10%!

5-10%

Papilio, se traduce din latină ca "fluture"-un simbol al gingășiei și frumuseței. Marca Papilio este prezentată în saloane în 17 țări ale lumii. Rochiile casei de modă Papilio s-au recomandat ca avînd un design și o calitate deosebită. La confecționarea acestor rochii se folosesc stofe naturale a celor mai renumiți producători europeni. Croiala impecabilă și modul de a se așeza pe figură le fac deosebite, dar ceea ce le face într-adevăr unice este faptul că ele sunt imponderabile. Rochiile de la Papilio au un stil deosebit, ceea ce te face să le recunoști de la prima vedere. 

Rochia de mireasă din orice colecție de la Papilio e în stare să-și transforme proprietara într-o adevărată stea, spărgînd miturile că o rochie de mireasă trebuie să coste sume enorme. O veste bună pentru clienții noștri e faptul că producătorul a hotărît și în anul acesta să nu ridice prețurile, ceea ce le face maximal accesibile în continuare.

Rochiile marca Papilio e un stil de viaţă, e apartenenţa la lumea eleganţei, e senzaţia de sărbătoare şi fericire. O astfel de rochie va accentua nu numai frumuseţea dumneavoastră, dar şi individualitatea şi originalitatea. Rochiile lungi, în stil romantic sau rochiile scurte pentru domnişoarele moderne, cu forme rafinate, nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Ai reducere de 10% la chiria unei rochii de mireasă, iar 5% la cumpărarea ei.

 

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

 

Postează comentariul tău

Papilio

Rochiile de la Papilio sunt ușor de recunoscut. Un design unic, stofe de la cei mai buni producători europeni. Croiala perfectă și ceea ce accentuiază toate clientele noastre - foarte ușoare și comode.

http://www.papilio.md
Papilio

Chișinău, str. Șciusev 82
068217700

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte