Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

FasTracKids

Programul de Dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids cu reducere de 15%!

15%

 Programul de Dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids folosește în educație tehnologii de revoluționare, dezvoltarea abilităților de leader la copii, comunicarea și colaborarea, gândirea critică și gândirea creativă – aptitudini utile pentru ei în viața cotidiană și la școală.

 Programul de dezvoltare Timpurie a Copiilor FasTracKids nu poate înlocui programul de grădiniță. Este conceput cu scopul de a completa și de a îmbogăți cunoștințele acumulate. Copiii învață 12 subiecte diferite, într-o formă distractivă, având posibilitatea să participe la diferite experimente intresante și să călătorească imaginar în diferite țări. Studenții noștri pot descrie cu ușurință structura moleculară a materiei și a planetelor din sistemul solar, studiind economia și originea omului, și multe multe altele. Toate cursurile se desfășoară într-o formă distractivă pentru că studenții noștri au doar 3-7 ani.

  Dacă ne dorim  ca copilul nostru să fie îndeajuns de pregătit pentru viață, trebuie să-i insuflăm dragostea pentru învățătură. Filosofia programului de dezvoltare timpurie a companiei FasTracKids începe cu lecțiile destinate în întregime copilului. În cadrul lecțiilor, care au loc cu ajutorul Stației Interactive de Învățare, printr-un dialog interactiv, copiii își descoperă singuri aptitudinilie și talentele, acumulează mai multă încredere în sine, ceea ce este important pentru a participa activ la procesul de învățare. Copiii au posibilitatea de a interacționa cu  profesorul, extinzându-și orizonturile și modul de gândire și de învățare pentru o comunicare mai eficientă.    

Cu cât mai rapid îl veți ajuta pe copilul dvs să se atașeze de învățătură, ca de o aventură cu atât mai mult va fi stimulat ca în viață să își atingă pe deplin scopurile propuse.

  Bun Venit în Lumea FasTracKids !          

 

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!                                                                                                   

Postează comentariul tău

FasTracKids

Academia Internaţională pentru Copii.

http://www.fastrackids.md
FasTracKids Centru

Chișinău, bd. Grigore Vieru 27, et.2
022 210091, 079 12 13 14

Vezi calea către partener
FasTracKids Botanica

Chișinău, bd. Traian 2/2
078 930 000

Vezi calea către partener
FasTracKids Ciocana

Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn 11/6, et.2
079 336 336, 022 78 26 62

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte