Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Art-Salon MolDeco

Reducere de 5% la rame şi decor interior!

5%

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de clienţii nostri, am depus toată energia şi pasiunea pentru a crea o echipă de profesionişti care să poată oferi cele mai calitative servicii şi materiale pentru înrămarea lucrărilor de pictură, fotografie, broderie etc.

Actualmente compania noastră colaborează cu producători europeni de profile pentru rame, ceea ce ne permite să propunem produse competitive şi moderne la preţuri accesibile. Colecţia noastră cuprinde peste 800 modele de rame din lemn, plastic şi aluminiu, şi peste 150 de nuanţe de carton decorativ (passepartout). În salonul nostru veți găsi de asemenea o colecţie inedită de rame ovale şi rotunde, art-postere clasice sau moderne, precum şi bijuterii exclusive lucrate manual.

  • Actualmente aproape toată colecţia noastră este importată din Italia.
  • De obicei realizăm comanda peste o zi, dar putem s-o facem şi urgent.
  • În primul rand, de la bun început ne-am propus sa lucrăm cu materiale de calitate şi în cei cîţiva ani de activitate ne-am convins de nenumărate ori de avantajele pe care le are lemnul față de profilele din plastic. Cu toate acestea, nu putem ignora cerinţele clienţilor în privinţa preţului mai redus, de aceea oferta noastră cuprinde şi profile din plastic de cea mai înaltă calitate, cu nuanţe ce imită perfect lemnul.
  • De obicei lucrăm la comandă, însa avem permanent în stoc cîteva feluri de rame de format 10x15, 15x21, А3 şi А4.

Asortimentul nostru poate satisface cele mai rafinate gusturi, încadrînd perfect o lucrare originală de mare valoare sau o reproducere după capodoperele lumii. Utilajul nostru este  produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor.

 

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

Art-salon molDeco

Art-salon MolDeco este o companie specializată în domeniul serviciilor de înrămare a operelor de artă plastică, oferindu-vă o gamă mare de rame şi decor interior.

 

http://www.moldeco.md
Magazin ”molDeco” 1

Chișinău, bd. Moscova 14/1
022 311 281

Vezi calea către partener
Magazin ”molDeco” 2

Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 57
022 233189, 0 692 01126

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte