Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Cursuri de frumusețe "Art's Secrets"

Cursuri excelente de frumusețe cu o reducere de 10%!

10%

Vă oferim următoarele cursuri de frumusețe:

1. Alungirea unghiilor

Principalele scopuri şi obiective ale cursului, sunt pentru a preda tehnicile moderne de alungire a unghiilor, pregătirea specialiștilor pentru lucru în salon. Specialist în alungirea unghiilor, este o profesie solicitată şi profitabilă. Pentru că tot ce se face cu mâinile noastre aduce profit. 

Predarea cursului are loc în limba română şi rusă.

Studioul pune la dispoziție toate materialele de consum în afara de pensulă.

2. Programul " make-up secrete Profi "

Cursul include toate machiajele de care aveți nevoie pentru a lucra într-un salon de frumusețe. Se aplică tehnica de acuarelă și dermatograf, gel rezistent la apă. O lecție teoretică și 20 de lecții practice. La final, se obține o diplomă și un portofoliu cu munca dumneavoastră. Se desfăşoară ședința foto profesională.

3. Nail Art Secrets (Arta tehnică de pictură cu o perie plată "chinez", acuarelă)

Vei învăţa despre diverse tehnici de pictură artistică, a unei picturi "chinezeşti", care o iubesc clienţii, o să vă învăţaţi să desenaţi flori, abstracţii și compoziție. Materialele de consum deasemenea le oferim noi în afară de pensulă. Pensulele pot fi cumpărate de la noi.

4. Alungirea genelor

În prezent alungirea genelor este cel mai întrebat serviciu de sexul feminin. Fiecare fată visează la gene lungi, negre, care face să arate de zece ori mai expresiv și frumos. Pentru tine, această cerere se poate transforma într-o afacere profitabilă, cu investiții minime. Merită să mergeți la cursuri unde specialiștii cu experiență vă spun despre toate complicațiile și nuanțele genelor. De asemenea, în studioul nostru puteți cumpăra un kit de pornire de materiale pentru extensii de gene.

 Vă așteptăm cu drag la Școala ART-Secret.

 

 Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

Art's Secrets

Activitatea școlii noastre este îndreptată spre predarea profesionistă doritorlori de a obține o profesie întrebata pe piața de muncă ca maestru la salon de frumusețe. Folosind cea mai recentă tehnologie modernă, produse de calitate, precum și consolidarea în mod constant a cunoștințelor și experienței lor, suntem pregatiți să vă oferim cele mai bune servicii și să ne împartem cu experianța noastră.

http://www.salonsecret.net/
Art's Secrets

Moldova, Chișinău, bd.Moscova 6
+373 22 31 07 35,+373 69 909 919

Vezi calea către partener

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte