Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
x
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Curs Limba Engleză

Învață engleza ușor și rapid la prețuri accesibile, cu EduCard obții o reducere de 15%!

15%

Limba Engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi străine din lume și cea mai importantă din punct de vedere al comunicării în afaceri. Dacă nu cunoști limba engleză precum ți-ai dori și vrei să ai mai mult succes atât în carieră cît și în viața personală, profită acum de oferta pe care ți-a pregătit-o EuroStudii!

Cursurile oferite de EuroStudii sunt : interactive, stimulante și axate pe comunicare și audiere, iar profesorii au experiență și sunt recomandați de succesele lor anterioare.

Compania EUROSTUDII,  întruchipează o echipă de specialiști cu experiență în domeniul contabilității și limbilor străine, administrării întreprinderilor. Întemeiată fiind cu scopul de a pune capăt greutăților tinerilor specialiști, care caută un loc de muncă, dar nu se pot angaja din motiv de lipsă de experiență, lipsa de cunoștinte practice care împiedică realizarea pe plan profesional a acestora.
 

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

Postează comentariul tău

EUROSTUDII

Compania EUROSTUDII, întruchipează o echipă de specialişti cu experienţă în domeniul contabilităţii, limbilor străine şi administrării întreprinderilor. 

http://www.eurostudii.md
EUROSTUDII

Chișinău, bd.Decebal 80
022 632860

Vezi calea către partener
Reduceri

Teatre

Sorry, there is no available free coupon at the moment.

Suport

1000 caractere stânga

Autentificare

Caută reduceri și oferte