Clinica stomatologică ”Galodent-M”

1
Întreg spectru de servicii stomatologice cu 5-20% reducere doar la prezentarea EduCard

Clinica stomatologică Galodent-M se află în centrul mun. Chişinău. Este dotată cu echipament modern de ultimă generaţie din Germania, Italia şi SUA, ceea ce permite acordarea serviciilor stomatologice la cel mai înalt nivel.

Servicii: diagnosticare, tratament și implantare.

Implementăm tehnologia CEREC – ce presupune prepararea restaurărilor ceramice direct în cabinet, în timp ce pacientul se află pe scaunul stomatologic. Acest sistem se utilizează de către medicul dentist și cu ajutorul său se realizează lucrări dentare fără metal– coroane totale pe dinții frontali și laterali, coroane parțiale, fațete, incrustații într-o singură programare, cu o precizie micronică.

Studiile clinice pe termen lung demonstrează că – în termeni de durabilitate – restaurările CEREC sunt cel puțin echivalente cu restaurările de aur.

Procedura de tratare CEREC înseamnă:

– În prima etapă medicul stomatolog va prepara dintele, apoi va capta imaginile cu ajutorul amprentei optice. În continuare se vor trasa limitele preparației, iar informația va fi trimisă unității de frezare.

– Urmeaza frezarea blocului ceramic în doar cîteva minute, iar restaurarea va fi gata pentru cimentare.

– Aceasta va restabili forma și funcțiile dintelui înlocuit, fiind o procedură minim invazivă, ce salvează mai multă structură dentară decît preparațiile conservatoare.

– Dintele rezultat va arăta natural, va avea aceeași rezistență ca și restul dinților. Pacientul nu va resimți nicio sensibilitate post-tratament.

Beneficiile acestui sistem:

– Nu necesită perioade lungi de așteptare. Deoarece restaurările CEREC pot fi plasate imediat, aveți nevoie doar de o programare și veți beneficia de restaurări dentare care au demonstrat durabilitatea în timp.

– Material biocompatibil, fără conținut de metal

– Aspect estetic real

– Conferă rezistență

– Fără amprente incomode

– Nu necesită coroane temporare

– Minim invaziv – reducerea minimă a structurii dentare.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard. 

Suntem recunoscatori să vă auzim opiniile

Lasa un comentariu

sixteen + eighteen =

EduCard
Logo
Accesul la conectare / înregistrare este dezactivat temporar