Cosmetică ”Faberlic”

0
Cosmetică cu oxigen pentru o piele sănătoasă cu reducere de 20%!

Faberlic este compania numărul 1 mondial în cosmetica cu oxigen, operînd prin intermediul unei rețele de vînzători independenți. În prezent există peste 1 milion de consultanți din peste 24 de țări, care promovează cu succes produsele Faberlic în întreaga lume, ei avînd zeci de milioane de clienți.

Gama include produse pentru îngrijirea pielii care conțin complexele unice de oxigen patentate Faberlic, produse cosmetice pentru baie și duș, o gamă profesională pentru îngrijirea părului care nu conține laureth sodiu sulfat, vopseaua de păr Krasa fără amoniac, parfumuri create de mari maeștri ai parfumeriei mondiale.

Compania produce mai mult de 1.000 de tipuri de produse, deține 30 de brevete și este inclusă în ratingul “Top 100 de companii de cosmetice”.

Echipa noastră și-a propus să vă răsfețe din cap pînă-n picioare, cu costuri cît mai mici, însă cu o calitate excepțională, și într-un stil European.

Suntem o echipă tînără și entuziastă. Cuvintele care ne caracterizează sunt stil și calitate!

La noi veți găsi, pe lîngă produsele dorite,  multă bunăvoință și mult respect, pentru că înainte de toate punem foarte mare preț pe relația cu tine, clientul nostru.

Program: Luni-Vineri 09.00-18.00.

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

14 + eleven =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general