Cosmetolog Petcu Natalia

Reducere de 5% la serviciile de masaj şi cosmetologie numai cu EduCard!

În cadrul ședinței se oferă gratuit șlapi, căciuliță și bikini,pelicula de împachetare de unică folosința: vrei un corp sexy, tonifiat și fără vergeturi? Nici o problemă! Cu oferta noastră acest lucru este posibil. Această stimulare crează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface această cerere, mușchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca sursă de energie.

Masajul este alegerea ideală pentru abdomen plat și coapse suple. Totodată, se antrenează structura pielii, conferă pielii elasticitate, fermitate și un aspect neted,se ameliorează funcțiile sistemului limfatic, care răspunde de eliminarea toxinelor și lichidelor din țesuturi, reduce nivelul hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul sau norepinefrina, îmbunătățește tonusul și textura pielii prin acțiunea blândă de întindere a fibroplastinelor, stimulează fibroplastinele să producă în mod natural, mai mult colagen și elastină.

Terapia cu ventuze contribuie la o stare de bine generală – prin detoxifierea și eliminarea substantelor toxice din sânge și muschi, prin îmbunătățirea circulației, prin energizarea întregului corp, toate acestea contribuind la o mulțumire de sine.

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

three × 1 =

EduCard
Logo
Shopping cart