1
Beneficiază de cosmetică israeliteană cu reducere de 20% doar cu EduCard!

Despre companie

Esthetic Center – unul dintre conceptele de success în domeniul cosmetologiei. Punctul forte al centrului este cosmetica israeliteană (ONmacabim,Skin,Artis Derm,EinGedi)care ne oferă un portofoliu larg de servicii și produse. Esthetic Center la fel oferă seminarii de perfecționare pe cosmetica realizată. Toate produsele folosite în centrul nostru sunt de tip profesional destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare. Lună de lună ne îmbogățim oferta de servicii și produse pentru a fi în rînd cu cele mai noi tratamente de pe piață.

Misiunea

Misiunea centrului nostru este ca fiecare client să benefecieaze de servicii personalizate conform cu cerințele și nevoile sale.

Conceptul serviciilor Esthetic Center este de perfecțiune prin inovație și cunoaștere a tendințelor în materie de frumusețe. Inovația este oferită de cele mai noi tehnici și produse cosmetologice, iar cunoașterea tendințelor este sarcina specialiștilor noștri în frumusețe.

Personalul

Experiența, dăruirea și talentul sunt criteriile după care am ales membrii echipei noastre, aici avem oameni cu experiență care cunosc cele mai noi tendințe în materie de cosmetologie, machiaj permanent, masaj, extensie gene, pedichiură, etc. Fiecare dintre ei a urmat cursuri de specializare și este pregătit pentru a face față cu brio exigențelor clienților. Vă vor întîmpina întotdeanuna cu zimbetul pe buze, iar clipele petrecute în salon vor fi o adevarată relaxare care vă va ajuta să scăpați de stresul acumulat  după o zi de muncă. O condiție esențială a succesului este echipa puternică de lingă tine. Grupul Esthetic Center a fost conturat pe cîteva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate, adăugați pasiune, comunicare și profesionalism și ve-ți obține echipa Esthetic Center.

Termeni și condiții

  • Poți beneficia de Reducere 20% doar la prezentarea EduCard
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

20 + one =

EduCard
Logo
Login/Register access is temporary disabled