Salon de mariaj ”Papilio”

Rochii și accesorii de mireasă cu reducere de 5-10%!

Papilio, se traduce din latină ca „fluture„-un simbol al gingășiei și frumuseței. Marca Papilio este prezentată în saloane în 17 țări ale lumii. Rochiile casei de modă Papilio s-au recomandat ca avînd un design și o calitate deosebită. La confecționarea acestor rochii se folosesc stofe naturale a celor mai renumiți producători europeni. Croiala impecabilă și modul de a se așeza pe figură le fac deosebite, dar ceea ce le face într-adevăr unice este faptul că ele sunt imponderabile. Rochiile de la Papilio au un stil deosebit, ceea ce te face să le recunoști de la prima vedere.

Rochia de mireasă din orice colecție de la Papilio e în stare să-și transforme proprietara într-o adevărată stea, spărgînd miturile că o rochie de mireasă trebuie să coste sume enorme. O veste bună pentru clienții noștri e faptul că producătorul a hotărît și în anul acesta să nu ridice prețurile, ceea ce le face maximal accesibile în continuare.

Rochiile marca Papilio e un stil de viaţă, e apartenenţa la lumea eleganţei, e senzaţia de sărbătoare şi fericire. O astfel de rochie va accentua nu numai frumuseţea dumneavoastră, dar şi individualitatea şi originalitatea. Rochiile lungi, în stil romantic sau rochiile scurte pentru domnişoarele moderne, cu forme rafinate, nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Ai reducere de 10% la chiria unei rochii de mireasă, iar 5% la cumpărarea ei.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

Suntem recunoscatori să vă auzim opiniile

Lasa un comentariu

1 × 1 =

EduCard
Logo
Accesul la conectare / înregistrare este dezactivat temporar