Magazine specializate ”Hîncu”

0
O variată gamă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii de culori diferite, pentru orice gust.

Calitatea și  specificul companiei

Brandul Hîncu a fost și este mereu concentrat pe nevoile consumatorului. Totodată, de-a lungul anilor de la fondare, valorile companiei au rămas constante:

1. prețuri accesibile; 2. calitate superioară; 3. sortiment bun.

Anume acestea sunt calitățile, pe care compania le păstrează cu grijă și tinde să le aducă la perfecțiune.

Profesionalism și creativitate

Colecțiile Hîncu sunt create de către o echipă de designeri și tehnologi talentați. Începând cu prima schiță, ei proiectează și dezvoltă, în cel mai minuțios mod, designul și culoarea fiecărui model, pentru a scoate în evidență stilul unic al acestuia. Mail mult decât atât, ei experimentează permanent cu materialele și culorile, accesoriile și detaliile croielii, pentru ca și în viitor încălțămintea Hîncu să se remarce prin originalitatea irepetabilă.

Stil și inovație

Dorința de a pune în aplicare idei noi, interesante și de a experimenta îi permite brandului să se mențină mereu în trend. Pentru a atinge acest rezultat echipa de creație efectuează o muncă minuțioasă: înainte de a lansa o nouă colecție, studiază preferințele consumatorilor, tendințele modei, testează modelele, și numai după aceste etape, încălțămintea apare pe rafturile magazinelor.

Siguranță și confort

Încălțămintea Hîncu este permanent supusă unor teste prin care se determină viabilitatea acesteia. Și doar acele modele care sunt aprobate de către tehnologi, sunt lansate în producție. Și în cadrul fabricii domină procedurile de monitorizare: se efectuează controlul atent al calității materiei prime și al produsului finit.

Unicitatea și subtilitățile de executare

Zonele de producție ale fabricii sunt dotate cu tehnică modernă. Însă, cea mai mare parte a procesului de creare a încălțămintei constituie lucrul manual, cu multă migală și atenție la detaliu. În cadrul procesului de producție sunt utilizate numai cele mai bune materiale naturale: piele față, piele întoarsă, nubuc etc. Toate materialele sunt livrate din Italia, Turcia și Ucraina.

Frumusețe și perfecțiune

Colecțiile de sezon oferă o gamă largă de încălțăminte pentru orice ocazie – întâlniri importante și festivități, pantofi de oraș și călătorii. Compania Hîncu tratează cu atenție nevoile reale, de aceea oferă soluții simple și perfecte – o încălțăminte elegantă și de calitate destinată femeilor, bărbaților și copiilor.

În magazinele noastre, fiecare cumpărător își va găsi propria pereche, fie că este în căutarea unor pantofi clasici, fie că îi place să experimenteze soluții noi! Încălțămintea Hîncu reprezintă un sortiment bine gândit, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

 

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

two × 3 =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general