Style Avenue

0
Cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte cu reducere de 5%!

Misiunea StyleAvenue.md

Ne dorim ca acest magazin online să creeze experiențe de shopping pozitive pentru voi, clienții nostri, și să ajungem să satisfacem și să depășim așteptările voastre prin:

o    oferirea unei game diverse de produse și branduri interesante, accesibile și pe placul vostru;

o    asigurarea unui mediu plăcut și prietenos de shopping online;

o    receptivitatea la feedback și oferirea de suport pe tot parcusul experienței de shopping.

Valorile în care crede StyleAvenue.md

1. Orientarea către client: Clientul este prioritatea nr.1 pentru echipa noastră. Încercăm să concepem și să implementăm acțiuni menite să satisfacă și să depășească așteptările clienților noștri.

2. Încredere: Considerăm că reprezintă ingredientul principal în relația magazinului nostru online cu clienții, furnizorii, partenerii și alte terțe părți care ne sprijină în activitatea noastră, de aceea depunem eforturi constante ca să o confirmăm cu fiecare interacțiune.

3. Onestitate: Credem și milităm pentru transparența procesului de cumpărare, în oferirea informațiilor corecte despre produse și asumarea responsabilității atunci când e cazul.

4. Comunicare: Ascultăm clienții, încurajăm feedbackul și credem în dialog. Încercăm să menținem o prezență activă în comunitatea online unde se află clienții noștri și ne străduim să le răspundem și să-i ajutăm într-o manieră promptă.

Termeni și condiții:

  • La confirmarea telefonică a comenzii anunță despre posesia EduCard.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eleven − 3 =

EduCard
Logo
Login/Register access is temporary disabled