Fitness Club ”Victoria Gym”

Antrenamente de maximă eficiență acum și mai accesibil. Cu EduCard ai 10% reducere la Victoria Gym.

Victoria Gym reprezintă echipa de profesioniști cu o vastă experiență profesională care te vor ajuta să atingi rezultatele ce ți le-ai propus și să fii sănătos. Lozinca noastră este “Armonie,sănătate,succes”. Dacă-ți dorești un corp tonifiat dar și să fii sănătos noi îți propunem diverse activități: Yoga,Pilatess,Aerobic,Cardio Zone și diverse stiluri de dans. Ne deosebim de celelalte fitness club-uri prin atmosfera familiară de care au nevoie clienții pentru a se simți bine, cu ofertele diverse care ți le propunem și serviciile noastre.

Pentru a arde caloriile vă propunem Aerobica. Exercițiile de aerobic pot fi efectuate atît de către tineri, cît și de persoane mai înaintate în vîrstă. Aerobicul ajută organismul să se mențină în formă, tonifiază mușchii, ajută la slăbit și oferă corpului o formă armonioasă. În plus, acest gen de sport menține tensiunea arterială la un nivel optim, îmbunătățește respirația, stimulează circulația sanguină și îmbunătățește activitatea inimii.

Yoga – considerată de unii o artă, de alții o disciplină ce trebuie învățată, yoga este de fapt o practică indiană străveche, caracterizată prin meditație și exercițiu fizic, îmbunătățește flexibilitatea organismului, reduce semnificativ stresul și poate, în general, ameliora starea de sănătate. În limba vechilor indieni, sanscrita, “Yoga” înseamnă “uniune”. Putem afirma că uniunea ce caracterizează yoga este cea dintre minte, corp și spirit. Yoga stipulează faptul că spiritul și corpul pot fi puse într-o uniune și echilibru atît de intens încît ajung să creeze un singur element.

Pilates – una dintre cele mai moderne și mai eficiente variante de remodelare a corpului, dar are și scopul de a ajuta corpul în refacerea post-traumatică. Exercițiile Pilates țin cont de echilibru, de siguranță, de ritmicitatea proprie fiecărui corp și ne ajuta să ne menținem în formă într-un mod sigur. Pilates-ul crește tonusul muscular,reduce nivelul de stres,crește mobilitatea articulațiilor,îmbunătățește circulația și postura corpului,conferă energie și vitalitate pentru întregul organism.

Dansuri – forma de artă, în care imaginea artistică  este creată de mișcările ritmice plastice  ale corpului uman. Dansul este indisolubil legată de muzică, conținut emoțional și imaginativ încorporat în mișcările sale, forme și compoziție.
Aerobic, Pilates, Tango, Yoga, Belly Dance :
12 lecții în lună, 3 ori în săptămînă – 360 lei;
8 lecții în lună, 2 ori în săptămînă – 300 lei;
20 lecții în lună – 500 lei;
24 lecții în lună – 530 lei;
Vizita liberă – 500 lei;

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart