Sala de forță ”Papa Gym”

0
Ai abonamente cu 10-20% reducere numai cu EduCard

Fitness-ul te menţine tânăr!

Tu eşti mereu în centrul atenţiei şi starea ta de bine este molipsitoare. Satisfacția rezultatului exerciţiilor temeinice de fitness se citeşte cu uşurinţă pe chipul tău.

Fitness-ul defineşte capacitatea corpului nostru de a funcţiona eficient, atât în viaţa profesională cât şi în activităţile recreative, de a fi sănătos şi de a face faţă situaţiilor de stres. Respectul pe care îl acordăm propriului corp se reflectă în aspectul nostru fizic, dar și în sănătate şi atitudine. Un antrenament de fitness adecvat şi o nutriţie potrivită se va reflecta rapid în imaginea ta, aşa că nu mai întârzia să fii în armonie cu organismul tău şi să te simţi bine în propria piele. Serviciile noastre de fitness au un singur obiectiv: să îţi creeze o stare de bine care durează!

De ce să mergi la sala de fitness?

Mersul la sala de forță sau aerobicul ajută, printre altele, la prevenirea apariției anumitor boli, cum ar fi: hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale, anumite tipuri de cancer sau boli de inimă. Dacă aveți deja una dintre aceste boli, a face fitness sau exercitii fizice vă poate ajuta să le țineți sub control, bineînteles urmând totodată și medicația prescrisă de doctorul dumneavoastră (dacă aceasta există) și ducând un stil de viață sănătos (alimentație adecvată, reducerea stresului etc).

Cele 5 elemente ale fitness-ului:

Cardio – reprezintă abilitatea inimii, plămânilor și a sistemului vascular de a furniza mușchilor și țesuturilor, în timpul activității fizice susținute, sânge bogat în oxigen.

Forța musculară – este cantitatea de forță pe care un mușchi sau o grupă de mușchi o poate exercita împotriva unei rezistențe mari (ridicare de greutăți și nu numai).

Anduranța musculară – reprezintă abilitatea unui mușchi sau a unei grupe de mușchi de a repeta o anumită mișcare de mai multe ori sau a sta în aceeași poziție pentru o perioadă mai mare de timp.

Flexibilitatea – este specifică articulațiilor și reprezintă o gamă de mișcări ale articulațiilor dar și a mușchilor și țesuturilor din jurul acestora. Flexibilitatea adecvată îmbunătățește condiția fizică și reduce riscul de accidente și leziuni.

Compoziție corporală – reprezintă procentul dintre grăsime, mușchi și os din corpul dumneavoastră. În mod normal este exprimat ca raport între masa musculară și masa de grasă. Masa musculară este alcătuită din mușchi, oase, piele, organe interne și apă. Masa grasă reprezintă grasimea și țesutul gras.

Antrenament fitness şi sala de forţă:

1.Discount de 10% se oferă la abonamentul lunar de 8 vizite, preț abonament fără reducere – 300 lei.

2.Discount de 15% se oferă  la abonamentul lunar de 12 vizite,preț abonament fără reducere – 400 lei.

3..Discount de 20 % se ofero  la abonamentul lunar nelimitat,preț abonament fără reducere – 550 de lei.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

two × one =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general