Antos Cosmetică Naturală

Produse de cosmetică şi înfrumuseţare. Direct de la producător la consumator!

În crearea liniei noastre de produse, am urmat mereu cîteva reguli simple, care au devenit fundamentul filozofiei noastre de producere și vînzare. Ceea ce producem trebuie să fie…

SIMPLU   Simplitatea este o componentă a produselor noastre, care sînt concepute astfel încît să aibă cît mai puține ingrediente posibil și să conțină doar ceea ce contribuie la o reală eficacitate a acestora.

CREATIV   Pentru a obține un produs natural, uneori este necesar să faci compromisuri cu natura, iar pentru aceasta trebuie să creezi cosmetice care nu seamănă cu toate celelalte, dar care, cu toate acestea, sînt apreciate. Aici intră în joc creativitatea celor de la ANTOS și astfel, cu multă fantezie, chiar și misiunile imposibile devin o realitate. Destul să priviți formula produsului cosmetic dintr-un alt punct de vedere… al nostru!

ESENȚIAL  Modul de ambalare al produselor noastre este într-adevăr esențial, deoarece, pentru a menține costurile, alegem recipiente care sînt, în mod obișnuit, produse în serie, iar etichetele le producem direct la sediul întreprinderii noastre. Este o modalitate pe care am adoptat-o și urmat-o dintotdeauna pentru a menține prețurile joase, iar calitatea foarte înaltă!

PROASPĂT  Producem și vindem produsele în mod direct, fie în spațiul firmei noastre  fie prin intermediul paginii noastre de Internet. Se poate întîmpla ca crema pe care tocmai ați achiziționat-o să se afle în acel borcănaș doar de cîteva zile ! În acest mod, garantăm prospețimea produselor noastre și reducem drastic utilizarea conservanților.

 PRODUSELE NOASTRE

– Îngrijire Corp

– Îngrijire Ten

– Îngrijire Mîini

– Îngrijire Picioare

– Îngrijire Păr

– Îngrijire Ochi

– Produse pentru Copii

– Produse pentru Bărbați

– Uleiuri pentru Masaj

– Geluri de Duș & Șamponuri

– Produse de Aromaterapie

– Uleiuri Esențiale

– Hidrolați (Ape Aromatice)

– Linia de Produse cu Proteine de Orez

– Linia de Produse cu Extracte din Struguri

– Produse de Protecție Solară și pentru Bronzat

– Parfumuri Solide

– Parfumuri

– Parfumuri de Ambianță

– Produse în Ambalaje Mari

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0