Termeni și Condiții

GENERALITĂŢI

Educard.md este un proiect social implementat de Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova în parteneriat cu Federația Sindicală a Educației și Științei (în continuare Autori), prin care autorii aduc la cunoştinţă participanților/utilizatorilor proiectului despre ofertele şi facilităţile generate de către partenerii proiectului.

 ACCEPTAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR

Termeni şi Condiţii este documentul ce reglementează utilizarea site-ului educard.md (în continuare EduCard sau Site). Vă încurajăm să citiţi cu atenţie acest document. Utilizarea/accesarea Site-ului de către dumneavoastră se supune acestor Termeni şi Condiţii şi reprezintă acceptul implicit al acestui document. Dacă nu sunteţi de acord cu prevederile documentului, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul.

Autorii îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza prezentul document şi conţinutul site-ului în orice moment, urmând ca astfel de modificări să între în vigoare numai după anunțul public prealabil cu 15 zile.

ARIA DE ACOPERIRE A PROIECTULUI

Proiectul EduCard este desfăşurat pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

DURATA PROGRAMULUI

Programul social este lansat pe data de 1 octombrie 2013 și are durata nedeterminată.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Utilizator al acestui proiect poate fi orice persoană, cu vârsta mai mare de 18 ani. Minorii pot beneficia de acest program numai cu acordul părinţilor/părintelui sau al oricărui reprezentant legal.

Deţinătorii Cardului EduCard (în continuare EduCard sau Card) sunt utilizatorii direcţi ai acestui proiect şi sunt înregistraţi pe Site de către autori. Ceilalţi utilizatori ai proiectului completează formularul de înregistrare personal.

ÎNREGISTRAREA/AUTENTIFICAREA PE SITE

Îregistrarea pe site este obligatorie pentru a putea beneficia de oferte promoționale, invitații și bilete la evenimente unde este prevăzută descărcarea de cupoane.

Site-ul permite autentificarea deținătorilor EduCard, care la primirea cardului au indicat adresa de e-mail și au fost înregistrați pe site în mod automat.  Pentru autentificarea inițială pe site ei trebuie să indice în câmpurile Utlizator și Parola  codul de bare al cardului (13 cifre). Ulterior, utilizatorii sunt îndemnați să-și schimbe parola și userul.

DEFINIŢII

Card – tip de cartelă, oferită membrilor de sindicat, ce oferă posibilitatea de a beneficia de Reducerile plasate pe Site.

Reducere – condiţie specială de care beneficiază doar deţinătorul EduCard, ce constă în reduceri la utilizarea unui serviciu sau produs oferit de partener doar la prezentarea EduCard.

Ofertă – propunere făcută de către partener(i) de oferire a unui serviciu sau produs, la un preț promoțional, adresată tuturor utilizatorilor proiectului.

Cupon – certificat ce oferă participantului posibilitatea de a utiliza un serviciu sau produs, conform ofertei propuse de partener.

CARDUL EduCard

La baza programului social se află Cardul destinat membrilor de sindicat, în sistem discount direct.

Fiecare participant are dreptul la un singur card; falsificarea oricărui card se pedepsește conform legii.

EduCard-ul este emis şi distribuit gratuit de către Autorii proiectului fiecărui membru de sindicat. Cardul se distribuie prin intermediul Organizațiilor Sindicale.

EduCard-ul oferit este valabil pe durata aparteneței la sindicat.

Cardul poate fi utilizat doar de către titularul acestuia, în caz contrar titularul își asumă întreaga responsabilitate privind orice problemă care poate apărea în legătură cu beneficiile oferite de Card.

Autorii își rezervă dreptul de a invalida orice Card pentru deținătorii care au pierdut statutul de membru de sindicat sau au încălcat oricare dintre prevederile prezentului regulament.

Deţinătorii EduCard au privilegiul de a beneficia de Reduceri oferite de parteneri pe Site prin sistemul de discount direct. Reducerea dată de Card nu se cumulează cu alte reduceri sau acțiuni de fidelizare (coduri promoționale, vouchere, etc) oferite de partener în cadrul altor campanii.

Odată cu pierderea statutului de membru de sindicat şi/sau invalidarea EduCard-ului, beneficiarul Site-ului poate doar cumpăra Oferte şi bilete la Evenimente.

Autorii proiectului oferă titularului EduCard puncte de loialitate, în baza cărora titularul poate achiziționa cupoanele Ofertelor şi Biletele la evenimente.

GARANŢIE/RĂSPUNDERE

EduCard informează beneficiarii despre facilităţile şi ofertele partenerilor şi creează condiţii de obţinere a lor.

EduCard nu posedă sub nici o formă calitatea de vânzător/furnizor, ci este doar un intermediar dintre beneficiari şi parteneri.

Serviciul/produsul menţionat în voucher este prestat/oferit de partener, motiv pentru care EduCard nu răspunde faţă de beneficiar pentru încălcarea obligaţiilor de către partener. Toate obiecțiile beneficiarilor legate de calitatea serviciului sau produsului oferit de partener vor fi adresate direct acestuia.

CONFIDENŢIALITATE

Datele furnizate de către beneficiari sunt strict confidenţiale. EduCard se angajează faţă de beneficiari să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei dintre utilizator şi EduCard.

EduCard utilizează datele personale pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

LINK-URI CĂTRE SITE-URILE UNOR TERŢE PĂRŢI

Site-ul poate conţine link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părţi decât EduCard. Astfel, EduCard nu controlează şi nu răspunde de conţinutul şi condiţiile de confidenţialitate a acestor site-uri.

FEEDBACK

Toate sugestiile și opiniile Beneficiarilor ce țin de calitatea serviciilor și produselor Partenerilor pot fi expediate serviciului Suport EduCard.

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0