Salon de coafură „Casmara”

Salonul de coafură, înfrumusețare, estetică și remodelare corporală Casmara cu reducere de pînă la 50%!

Frumusețe, Lux, Răsfăț și Relaxare, ca dumneavoastră să fiți mereu strălucitoare, cochete și seducătoare!

DESCHIDEȚI UȘA SPRE FRUMUSEȚE ȘI PROFESIONALISM!

Salonul de coafură, înfrumusețare, estetică și remodelare corporală Casmara, vă oferă șansa de a petrece cîteva momente unice prin care să vă bucurați de acea oază de liniște care vă ajută, să vă simțiți departe de ritmul alert și foarte zgomotos, în care cu toții trăim. Servicii complete și performante la prețuri accesibile, competitive și atractive, într-o atmosferă plăcută, relaxantă și elegantă! Cu o experiență de peste șapte ani, echipa Casmara vine permanent în întampinarea dorințelor și răspunde cu înalt profesionalism tuturor exigențelor dumneavoastra! Suntem partenerul de încredere al tuturor persoanelor active, dornice să trăiască în armonie cu propriul corp și care doresc să își atingă obiectivele propuse și să obțină succese maxime în plan profesional și personal. Veți beneficia de programe și tratamente profesionale personalizate și de cele mai eficiente și inovatoare metode.

Suntem pregătiți să vă oferim servicii de înaltă calitate profesională indiferent de evenimentul la care urmează să participați: întîlniri de afaceri, petreceri oficiale sau private, cocktail-uri sau ocazii speciale, aniversări, nunți, botezuri, etc.

  • Manichiură și pedichiură SPA, clasică, modernă, franțuzească, simplă, cu freză,oja semipermanentă, gel.
  • Coafura și hairstyling – cele mai noi tendințe de tunsoare, coafură și hairstyling- coafuri clasice și speciale, cocuri simple și fanteziste, împletituri, vopsit, tratamente pentru scalp și păr etc.
  • Epilarea cu ceară de unică folosință – pentru o piele netedă, curată și catifelată.
  • Make-up: machiaj pentru mirese, machiaj de zi și de seară, machiaj pentru ocazii speciale.
  • Tratamente cosmetice faciale – un ten fin, sănătos, frumos, plin de vitalitate și strălucire, fără imperfecțiuni sau riduri se poate obține doar printr-o îngrijire constantă.

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0