Clinica Dentară ”SUPER-DENT”

Gamă largă de servicii stomatologice cu reducere de 10%!

Dorești un tratament stomatologic cât mai placut, avansat și sigur?!
Deci Clinica Super-Dent este partnerul tău pentru un rezultat cât mai bun, în cel mai scurt timp și în ambianța potrivită. Echipa de medici stomatologi este una tânără specializată în toate domeniile medicinii dentare și are un singur scop – De a vedea zîmbetul pe fața dvs! Suntem flexibili și oferim asistență stomatologică individualizată fiecărui pacient în parte, prin intermediul diagnosticării corecte și efectuarea planului de tratament.
De ce să alegi Super-Dent?

  • Un lucru important în viața de zi cu zi este zâmbetul pe care îl posedați. Deci clinica noastră este îngrijorata de dantura dvs și își pune la dispoziție echipa calificată pentru toate vârstele de pacienți, de la îngrijirea danturii copilului până la proteze dentare pentru bătrîni, pentru toate tipurile de tratamente, de la profilaxie de prevenire a cariilor până la intervenții chirurgicale.
  • Tehnologii ultra moderne. Tehnologiile noi joacă un rol important în strategia tramentului dentar, îmbunătățind calitatea și durata tratamentului. În clinica noastră este posibilă protezarea în aceeași zi! Uimitor dar posibil, cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM de la Compania germană Sirona Dental Systems, echipamentul CEREC oferă posiblitatea medicului să vă scaneze cavitatea bucală cu o cameră intra-orală, efectuând designul protezei dentare și în doar maxim 20 min, coroana dentară este frezată în fața dvs și medicul vă eliberează în aceeași zi cu proteza dentară efectuată.
  • Echipă profesionistă și ultra rapidă. Suntem un colectiv ce este axat în toate sferele stomatologiei (implantologie, protezare, profilaxie, ortodonție, protetică, etc). Îngrijirea și asistența pe care o oferim este în concordanță cu standartele europene, noi fiind implicați permanent în școlarizări moderne în țări ca Germania, Japonia, Italia.
  • Siguranța igienei este garantată. Clinica noastră deține sistemă de auto-clavare de clasa B cu vacuum (standart european și cel mai înalt nivel de autoclavare și sterilizare cu vacuum fracționat). Toate instrumentele sunt ambalate în sacoșe autoclavabile și toate sacoșele sunt deschise de fața fiecărui pacient pentru a demonstra veridicitatea sterilității instrumentului utlizat în tratamentul dentar.
  • Servicii la tarife accesibile. Avem posiblitatea să oferim servicii pentru orice buzunar și la condiții de achitare speciala în rate.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoRSS-Logo
Super-Dent

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Super-Dent: 47.036049, 28.821248
marker icon
icon-car.png Fullscreen-Logo KML-Logo QR-code-logo
Super-Dent
Super-Dent

Strada Columna 171, Chișinău 2004

Super-Dent Strada Columna 171
EduCard
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0