Business Imperiu SRL

Reducere de 5-30% la serviciile de tipografie și design!

Doar la “Business Imperiu SRL” puteți beneficia de o reducere de 5-30% la serviciile de tipografie și design:

 

-5% servicii de tipografie;
-7% rechizite de birou, rame foto, birotică;
-15% carcasă de lemn tablouri pe pânză, suvenire foto;
-30% tipar tablouri pe pânză.
Urmariți noutățile noastre
magazin electronic:
 www.business-impeiu.prom.md
pagina oficială:
 https://www.facebook.com/BusinessImperiu
https://ok.ru/profile/571011985975

Suntem mai mult decât o tipografie. Suntem mai mult decât cerneală pe hârtie. Și mult mai mult decât imprimantele cu cele mai noi tehnologii. Suntem o companie de servicii tipografice. De aceea, noi ne străduim să facem totul mai ușor pentru clienții noștri. Indiferent că sunteți persoane fizice, freelanceri, întreprinderi mici sau mari, vă putem oferi servicii tipografice de cea mai bună calitate, la prețuri foarte atractive. Fie că aveți nevoie de cărți de vizită, fluturași sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afișe, coli cu antet, invitații, felicitări, coperți de CD sau DVD, broșuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer, aici le găsiți pe toate.

Puteți alege din cataloagele noastre cea mai potrivită invitație pentru dvs. Aveți la dispoziție peste 200 modele la cele mai bune prețuri. Invitațiile au un rafinament deosebit și sunt realizate din cartoane speciale, calitatea execuției fiind excelentă.

Tablouri de orice dimensiune, imprimate pe pînză naturală cu prelucare specială, ce permite expunerea lui la locuri cu soare și cu nivel înalt de umiditate.

Puteți beneficia de reducere doar la prezentarea EduCard!

 

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart