Prințesa Balului 2016

Rochia visurilor tale cu o super reducere de 20%!

WSR “ Două Inimi” lansează Campania – “Fii Prințesa Balului”. Spre deosebire de simplele petreceri, Balurile sunt mult mai fastuoase, pentru că au acea notă de rafinament pe care o emană, doar evenimentele festive. Dacă te pregătești pentru Balul de Absolvire, trebuie să iei în calcul câțiva factori extrem de importanți pentru o impresie reușită sau, de ce nu, pentru titlul de “Prințesa Balului 2016”. Pentru aceste evenimente trebuie să fii pregătită, nu doar din punct de vedere moral, ci și din punct de vedere vestimentar.

În privința rochiei perfecte, te poți baza pe consilierii de stil, ai Salonului “Două Inimi”, care cu siguranță te vor ajuta să îți alegi rochia visurilor tale, cea care te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare silueta, vârsta și personalitatea. Pentru că timpul este un factor important, pentru ceea ce vom avea ca produs final, noi am hotărît să vă stimulăm decizia de a vă alege cât mai curînd vestimentația pentru Balul de Absolvire 2016. După principiul, cine vine mai repede – câștigă mai mult:

– de la 1-15 Iunie, primești 20% reducere;

– după 15 Iunie și pînă la 1 Iulie vei primi 10% reducere.
Avantajele nu se termină aici, pentru că poți să-ți confecționezi rochia după designul propriu, sau după rochiile create de designeri internaționali sau să-ți alegi una din rochiile Colecției 2016 a WSR “Două Inimi”, care cu siguranță te vor cuceri prin siropoasa paletă de culori, prin calitatea stofelor dar și prin ultimele tendințe ale modei.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0