Centru de Limbi Europene “Oratorica”

1
Serviciu calitativ şi individualizat la cursul de limbi străine cu reducere de 25%!

Vino la noi pentru că:

  • Te învăţăm Rapid şi Calitativ Engleza 
  • Avem program flexibil 
  • Prețuri accesibile pentru fiecare (cu EduCard primești o reducere de 25%)
  • Îţi oferim Certificat de Absolvire
  • La noi vei învăţa Engleza în baza ediţiilor îmbunătăţite a manualelor ce aparțin unora din cele mai prestigioase edituri internaţionale
  • Dispunem doar de Cadre Didactice Calificate și PROFESORI NATIVI.

 În secolul comunicării, pentru a fi cosiderat un om de succes, pe lângă faptul că dispui de studii superioare, cunoașterea cel puțin a unei limbi străine este o necesitate.  Pentru cei ce caută posibilitatea de a învăţă rapid şi calitativ o limbă străină, noi suntem punctul de plecare către un viitor promiţător. Centrul de Limbi Europene “Oratorica” Te învăţă Rapid şi Calitativ EnglezaCursurile colective de limba engleză sunt organizate în module de 7 săptămîni în zilele de Luni, Miercuri, Vineri și au o durata de 6 săptămîni. Predarea presupune trei şedinţe săptămînale a cîte 2 ore academice fiecare. În centrul nostru îţi oferim ocazia de a studia limba engleză atît în timpul săptămînii cît și în cadrul lectiilor de Engleză în Weekend. După absolvirea cursurilor în cadrul centrului nostru vei primi un certificat care va atesta cunoştiinţele tale de Engleză. Pe lîngă acestea fiecare trainer oferă materiale de lucru suplimentare pentru a asigura o însuşire temeinică a noţinunilor studiate precum seturi de traduceri şi retroversiuni, materiale audio şi video, texte, fișe cu aplicaţii practice.

ÎN CADRUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZĂ SUNT INVITAȚI PROFESORI DIN MAREA BRITANIE, SUA.

Garantăm eficienţa orelor de engleză. Suntem unicul centru lingvistic din Chişinău care returneză integral suma achitată pentru curs în cazul în care studentul nostru nu a obţinut rezultatele aşteptate.

Înregistrează-te acum la un curs de limbi străine!

Ne vedem la ore!

Beneficiezi de reduceri doar la prezentarea EduCard!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

fifteen − one =

EduCard
Logo
Enable registration in settings - general