Restaurant Fast Food ”Kebabos”

Ai reducere 10% cu EduCard la restaurantul de tip fast food ”Kebabos”.

KEBABOS este un loc în care bucătăria orientală este reinterpretată, un loc în care îți oferim combinații simple, dar gustoase și sănătoase: carnea proaspăt coaptă, legumele și condimentele emană arome care te duc cu gîndul la o stradă dintr-un orășel oriental.

Denumirea localului se asociază cu vedeta bucătăriei orientale: Kebabul. Denumirea de „kebab” provine din Persia, însă tradiția vine de la soldații arabi, care obișnuiau să prăjească în foc, carnea înfiptă pe sabiile lor. La Kebabos sabia este înlocuită cu Donerul – un ax vertical rotativ, pe care carnea se coace încet și se îmbibă cu condimentele aromate.

KEBABOS este localul în care fast-foodul este sănătos! Chiar dacă nutriționiștii atacă bucatele de tip fast-food, noi promovăm mîncarea sănătoasă, pregătită din ingrediente naturale și proaspete. Astfel, la Kebabos puteți gusta deliciile bucătăriei orientale, pregătite conform rețetei originale. Kebab, Burger, Gozleme, diferite tipuri de Sigara Borek, dar și alte rețete sînt pregătite cu mare plăcere de bucătarii nostri. Probabil că unele denumiri nu le sînt familiare moldovenilor, dar aceasta nu este o problemă, pentru ca  bucătarii sau casierii Kebabos îi vor ajuta să se orienteze în specificul bucătăriei orientale.Pentru a păstra gustul autentic a kebabului, gătim cu cele mai proaspete legume,folosim doar carne refrigerată, lavaș crocant și sosuri speciale Kebabos.

Te așteptăm cu drag la Kebabos. Alege-ți bucatele preferate din categoriile de mai jos!

► Kebab cu carne de pui

► Kebab cu ciuperci

► Burgher cu carne de pui

► Burgher cu ciuperci

► Sandwich cu carne de pui

► Chiken Plate

► Mashroom Plate

► Gozleme

► Sigara Borek cu carne de pui sau brânză

► Hot-Dog franțuzesc

Program Non Stop.

Beneficiezi de reducere la prezentarea educard.

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0