Centrul Educațional ”Quo Vadis”

Cursuri de limbi străine cu reducere de 7%!

Centrul Educațional QUO VADIS s-a înfiinţat în anul 2003 din dorinţa de a oferi o metodă modernă, interactivă de predare a limbilor străine, conform standardelor internaţionale. Ulterior spectrul de servicii fiind completat cu servicii de traduceri și interpretariat. Misiunea noastră este de a dezvolta potenţialul oamenilor, echipelor şi organizaţiilor cu care colaborăm pentru a oferi programe de pregătire flexibile, adaptate specificului clienţilor noştri. La moment, QUO VADIS  oferă în condiții avantajoase, un pachet educațional integru, conceput simplu și care îmbină armonios obiectivele curriculare.

Programele centrului sunt aprobate și avizate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și ANACEC (Agenția Națională pentru Asigurarea Calității în Educație și Cercetare), ceea ce oferă dreptul de a elibera certificate recunoscute național și internațional.
De asemenea, QUO VADIS este un centru autorizat pentru pregătirea și susținerea examenelor Cambridge și IELTS în Moldova.
Pentru mai multe detalii accesați Quo-Vadis.md
La absolvirea studiilor cursanţilor li se înmînează certificatul de studii eliberat conform Cadrului Comun European de Referință pentru Limbi al Consiliului Europei.

Beneficiezi de reducere doar la prezentarea EduCard!

Quo-Vadis

loading map - please wait...

Quo Vadis - Centru: 47.021284, 28.826054
Quo Vadis - Botanica: 46.991280, 28.857983
marker icon
icon-car.png
Quo Vadis - Botanica
Bulevardul Decebal 76, Chișinău 2038
Bulevardul Decebal 76,
marker icon
icon-car.png
Quo Vadis - Centru
Strada Alexei Şciusev 82, Chișinău
Strada Alexei Şciusev 82,
EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0