Internet Magazin KreativDecor.com

Creează confortul în casa ta cu o reducere de 10%!

Idei decorative pentru casa ta!

Stickerele decorative, oglinzi acrilice, tablouri, fluturasi 3D

Metoda este foarte simpla, creativa si … usor de aplicat! 

Arata ca o pictura! Stickerele decorative lasa impresia unor picturi aplicate peretilor sau oricaror suprafete pe care doresti sa le decorezi.

Nu vei sti ce deosebit poate fi interiorul tau pana cand nu incerci stickerele @kreativdecor si @teddy_decor ! Iti poti personaliza cu usurinta locurile preferate din locuinta, biroul sau lucrurile dragi prin alegerea dimensiunii si culorilor care ti se potrivesc. Este atat de usor sa creezi o atmosfera deosebita si un cadru intim si relaxant!

Oglinzi acrilice. Compoziții din Oglinda acrilica constituie un obiect de arta superlativa, care va crea  un design  original si inconfundabil: decorati spatial si extindeti vizual camera. In multitudinea de forme si marimi, acestea va pot infrumuseta mobilierul, camera si intreaga casa , dand astfel un aer de opulenta si design personalizat

Tablouri  cel mai original mod de a decora casa modern si elegant, sunt exclusive pentru a decora orice spatiu interior: livinguri, dormitoare, birouri, cafenele, hoteluri.

Fluturasi 3 D adorabili cu care va puteti decora intreaga casa, acestia putand fi aplicati pe orice suprafata!!

Ii puteti lipi, dezlipi si relipi unde doriti. Culorile vii si aspectul natural fac din acesti fluturi accesoriul ideal pentru cei care doresc sa aibe imaginea naturii chiar la ei acasa, la birou, in restaurant sau la terase. Se aplica pe pereti, pe plastic, pe suprafete lucioase si gratie aspectului lor foarte realist va veti obtine o feerie de culori si forme atragatoare. 

 

Toata gamma de produsele noastre le puteti vedea in instagram:

https://www.instagram.com/teddy__decor/?hl=ru

https://www.instagram.com/kreativdecor/?hl=ru

Denumire:       Kreativ Decor
Telefon:            069917776 
Adresa:             Calea Ieshilor 8
Web:                  kreativdecor.com
Localitate:       Chisinau, Moldova

EduCard
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0